Tehnopolis

Subota, 02.08.2014.

10:17

Flappy Birds se vratio

Tvorac, sada već čuvene, igre Flappy Birds, održao je obećanje da će nakon njenog povlačenja, ponovo korisnicima pružiti mogućnost da uživaju u njenoj zaraznosti – ovoga puta sa modom za dva igrača.

Izvor: Polygon.com

Default images

Dong Nguyen je uz pomoć svog .Gears studija objavio Flappy Birds Family, a igra se trnutno može nabaviti samo putem Amazon Appstorea za Android s obzirom da igra još nije prisutna na Appleovom App Storeu ili Googleovom Play servisu.

Nova igra je kompatibilna sa Amazonovom Fire TV platformom i dolazi sa novim preprekama, poput duhova, koje igrači trebaju da izbegavaju.

„Flappy Birds je sada dostupan na Amazon Fire TV-u sa neverovatnim novim funkcijama – mod za dva igrača, više prepreka i više zabave, pritom je podjednako teška. Uživajte u njenom igranju sa vašom porodicom, samo nemojte da polomite televizor“, stoji u opisu igre.

Nguyen je originalnu igru objavio za iOS 2013. godine. I dok je bilo potpuno besplatno skinuti igu, on je navodno zarađivao na desetine hiljada dolara dnevno zahvaljujući reklamama.

Međutim, igra je povučena sa Appleovog App Storea i Google Playa u februaru 2014. godine nakon što je igra postala izuzetno popularna.

Nguyen je tada izjavio da povlači igru zbog njenog izuzetno zaraznog karaktera i toga što ljudi provode previše vremena igrajući je.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

11 Komentari

Možda vas zanima

Svet

"Nemci, prekinite": Ustale članice EU

Grupa srednjoevropskih zemalja traži od Evropske komisije da Nemačkoj naloži ukidanje nameta na izvoz gasa, jer potkopava njihovu energetsku sigurnost, prema dokumentu koji je Rojters dobio na uvid.

19:17

29.5.2024.

16 h

Šestomesečna zabrana

Gurović izbačen iz srpske košarke

Milanu Guroviću, treneru Reala, izrečena je šestomesečna zabrana vođenja tog tima, posle masovne tuče u kojoj je učestvovao, a koja je izbila na meču sa KK Vizurom.

11:33

29.5.2024.

23 h

Podeli: