Nvidia sprema gejming monitor dijagonale 65 inča / VIDEO

Ranije ove godine, Nvidia je najavila ono što naziva Big Format Gaming Display-ima (BFGD), koji nude veličinu od 65 inča, uz rezoluciju od 4K, HDR podršku i maksimalno osvežavanje od 120Hz, G-Sync i Integrated Nvidia Shield Android TV.

Tehnopolis

Izvor: B92

Ponedeljak, 04.06.2018.

15:05

Nvidia sprema gejming monitor dijagonale 65 inča / VIDEO
Printscreen YouTube/NVIDIA GeForce

Tokom Nvidijine konferencije za štampu na Computexu, kompanija je istakla da gejmeri mogu da očekuju Nvidia BFGD krajem leta.

Ono što će Nvidia ovde nuditi, jeste PC monitor u formatu i dimenzijama koje imaju veliki televizori, omogućavajući onima koju uživaju u gejmingu na velikim ekranima da iskoriste prednosti PC tehnologija kao što su 120Hz, G-Sync i HDR.

Asus je već predstavio svoj prvi BFGD - Republic of Gamers Swift PG65, koji predstavlja 65-inčni 120Hz monitor sa DCI-P3 spektrom boja, osvetljenjem od 1000 nita i sa Direct-Lit Full-Array LED pozadinskim osvetljenjem. Acer i HP takođe donose slična rešenja.

Nvidia nije objavila informacije o ceni dolazećih Big Format Gaming Display-a.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 9

Pogledaj komentare

9 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: