Mehanički džin od dva metra pleše uz Sinatru

Robot Titan, gost Digitalnog samita Zapadnog Balkana koji se održava u Beogradu, oduševio je danas učesnike iz zemlje i sveta performansom, plesom uz čuvene svetske hitove.

Tehnopolis

Izvor: B92, Tanjug

Petak, 05.04.2019.

11:59

Mehanički džin od dva metra pleše uz Sinatru
Foto: YouTube Screenshot

Titan je uz brojne poznate pesme, poput "Lady in red" izvođača Krisa de Burga (Cris De Burgh), kao i uz Sinatrin hit "My Way" iz 1967. godine, plesao okružen oduševljenim gostima samita koji su ga snimali i fotografisali.

Ovaj mehanički džin "šeste" generacije, viši od dva metra, obraćao se publici u centralnom holu Palate Srbije, "stepovao" u ritmu poznatih muzičkih numera, i na kraju izvođenja Sinatrinog hita se - isključio, nakon čega je usledio gromoglasan aplauz.

Titan je, inače, performer koji nastupa na brojnim svetskim manifestacijama još od 2004. godine, kada se prvi put pojavio u javnosti, Nastao je u "laboratoriji" britanske kompanije Cyberstein Robots, a danas nastupa širom sveta na koncertima sa čuvenim izvođačima kao što je pop pevačica Rijana, a učestvovao je i u engleskom izdanju "Velikog Brata".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

22 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

13 h

Podeli: