Mlade nade srpske mode predstavile diplomske radove

U prostorijama Akademije Del Lusso, u okviru 25. Fashion Selectiona, održana je izložba diplomskih radova studenata dizajna ove prestižne akademije.

Izvor: B92

Četvrtak, 16.10.2014.

13:50

Default images

Na izložbi pod nazivom „Abstract Feelings“ predstavili su se Katarina Stevanović, Lili Mitrović i Dimitrije Jovanović. Kolekcijom Katarine Stevanović, već prikazanoj na samostalnoj reviji u okviru Fashion Selectiona, dominiraju futuristički sakoi, za koje se mlada dizajnerka i opredelila kao svoje polje budućeg rada. Lili Mitrović prikazala je kolekciju geometrijskih oblika pod nazivom „V“, dok je Dimitrije Jovanović predstavio muške modele kožnih jakni i pantalona, namenjene mladim, urbanim muškarcima.
U okviru izložbe posetioci su mogli da vide i kako uživo izgleda slikanje modnog editorijala, na kome su manekeni nosili modele dizajnerke Maje Milošević iz kolekcije „Koketa“.

U ime profesora Accademije Del Lusso prisutne je pozdravio Ašok Murti, nakon čega je usledio i koktel za sve zvanice.
25. Fashion Selection nastavlja se putovanjem u hotel „Izvor“ u Aranđelovcu, a potom u Shopping Centar Kragujevac Plaza, gde će biti održana revija poznatih svetskih brendova.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: