Sreda, 31.12.2014.

10:17

Ponovo šokira fanove: Njena mršavost je zabrinjavajuća

Američka glumica Tara Rid koja je zbog svog izgleda tema medija poslednjih nekoliko meseci sve više brine fanove.

Izvor: Super žena

Default images

Iako je nedavno pokušala da odbrani svoju liniju rečima da je ’jedna sitna devojka“, njene nove fotografije sa odmora iz Mekisa šokirale su fanove.
Tridesetdevetogodišnja Tara izgledala je vrlo srećno na fotografijama iz Tuluma, ali fanovi nisu bili nimalo oduševljeni.
“Izgledaš neuhranjeno na ovim slikama. Možda si zauzeta, ali molim te obrati pažnju na svoje zdravlje. Imaš mnogo fanova i svi ćemo te podržati“, glasio je jedan od komentara.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 9

Pogledaj komentare

9 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Grci besni: Sprema se izdaja Srba

Grčki list Demokratija objavio tekst u kome je navedeno da se sprema nova izdaja Srba, jer je Grčka spremna da podrži "ludački" zahtev da se zločin u Srebrenici proglasi genocidom zato što to od nje traže Nemci.

11:58

23.5.2024.

1 d

Svet

Makron na kolenima: "Ne napuštajte Francusku"

Francuska podržava kompanije koje veruju u nju, rekao je njen predsednik Emanuel Makron u intervjuu objavljenom u sredu, odgovarajući na pitanje o mogućnosti da naftni gigant TotalEnergies zatraži upis na američku berzu.

9:22

23.5.2024.

1 d

Podeli: