Petak, 27.06.2014.

12:51

Planira da poveća grudi kako bi zadržala dečka

Mlada holivudska glumica i pevačica Selena Gomez planira da poveća grudi kako bi još više privukla pažnju problematičnog pevača Džastina Bibera.

Izvor: Super žena

Default images

Neimenovani izvor je za portal “Hollywood Life”, rekao kako je Selena uporna u nameri da po svaku cenu izgleda seksi, a sve zbog straha da ponovo ne izgubi Bibera.

“Selena se jako trudi da izgleda seksi kako ne bi izgubila Džastina”, rekao je izvor koji je dodao da pevačica smatra da samo svojim prenaglašeno seksualnim izgledom može da privuče Biberovu pažnju.

“Selena smatra da mora da bude najbolja riba na svetu da bi zadržala Biberovu pažnju. Dok nisu bili zajedno ona je pažljivo proučavala svaku devojku sa kojom je Biber bio, njen izgled, ali i mane upoređujući sebe sa njima”, dodao je zvor.

“Iz samo njoj poznatih razloga Selena gotovo da nema izgrađeno samopouzadnje, tako da ima veoma dugačku listu stvari za koje misli da bi mogla da poboljša kod sebe. Iako je mlada i šarmantna Selena želi da poveća grudi kako bi udovoljila Biberovim željama”, naveo je izvor.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

32 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Juriš Rusa: Ukrajina pred slomom

Ruska vojska je 20. aprila iskoristila konfuziju izazvanu razmeštanjem ukrajinskih trupa zapadno od ruševina Avdejevke – i krenula u juriš.

21:16

25.7.2024.

1 d

Podeli: