Ponedeljak, 21.04.2014.

12:29

Prvi put priznala: "Imala sam spontani pobačaj"

Kontroverzna glumica Lindzi Lohan javnosti je otkrila malo poznate detalje iz svog života u rijaliti emisiji koja se emituje na kanalu Opre Vinfri.

Izvor: Super žena

Default images

Pred kraj dvosatne rijaliti emisije "Lindzi" mlada glumica je prvi put otkrila kako se susrela s jedim od najtežih trenutaka u životu.

"Niko ovo ne zna i možemo završiti nakon ovoga. Imala sam spontani pobačaj nedavno“, rekla je Lindzi u suzama i nakon duge pauze rekla – "To je veoma duga priča“

Glumica nije želela da pruža više detalja osim da se to desilo u periodu od dve nedelje kada je produkcija navodno otkazala emitovanje njene serije. Mediji su stalno nagađali šta bi mogao biti razlog njenog odsustva zbog čega je glumica htela da stane na kraj glasinama.

"Bila sam bolesna. Tako nešto zaista mentalno utiče na vas“, zaključila je ne želeći da otkriva ko je otac deteta i koliko je dugo bila trudna.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 8

Pogledaj komentare

8 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Sprema se haos: Evakuisano 800.000 ljudi

U Bangladešu je evakuisano gotovo 800.000 ljudi iz ugroženih područja pred dolazak jakog ciklona koji se formirao iznad Bengalskog zaliva, saopštilo je Ministarstvo za vanredne situacije te zemlje.

12:28

26.5.2024.

1 d

Podeli: