Utorak, 11.02.2014.

09:35

Sestra Džulije Roberts pronađena mrtva

Polusestra slavne glumice Džulije Roberts, Nensi, pronađena je mrtva, a smatra se da je uzrok neočekivane smrti predoziranje.

Izvor: Super žena

Default images

Tridesetsedmogodišnja Nensi Mouts bila je mlađa polusestra Džulije i Erika Robertsa. Nensi je pronađena u nedelju u porodičnoj kući, a kraj nje bilo je mnogo lekova i opijata.

Slavna glumica nije bila u dobrim odnosima sa svojom polusestrom, koja je imala veliki problem s prekomernom težinom. Sama Nensi je u jednom intervjuu izjavila da njihov odnos nije sjajan i kako, zapravo, "rade na tome".

Kao glavni razlog njihovog neslaganja Nensi je iznela da je to njena prekomerna težina, kojom smatra da je sramotila Džuliju. Glumica je, prema Nensinim rečima, često negativno komentarisala njenu debljinu, koja je dostigla blizu 130 kilograma.

"Kada potičete iz porodice koja ima toliko lepih članova, onda je to velika frustracija", rekla je jednom prilikom Nensi.

Porodica Roberts je "šokirana i skrhana" jer im se dogodila ova nesreća.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 9

Pogledaj komentare

9 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Orban "uvalio kosku" Beogradu?

Mađarski premijer Viktor Orban pohvalio je planove nemačke vlade koja ispituje mogućnost da se procedure za odobravanje azila obavljaju u zemljama koje nisu članice Evropske unije.

9:48

24.6.2024.

1 d

Podeli: