Kirjos tražio diskvalifikaciju Cicipasa: Uradio je kao Novak! VIDEO

Stefanos Cicipas je bio akter velikog incidenta na meču sa Nikom Kirjosom.

Izvor: Z.K.

Subota, 02.07.2022.

20:40

Kirjos tražio diskvalifikaciju Cicipasa: Uradio je kao Novak! VIDEO
Foto: Profimedia

Samo što je Australijanac dobio drugi set sa 6:4 i izjednačio na 1:1, Cicipas je besno bekhend udarcem udario po loptici i poslao je na tribine.

Nejasno je da li je ona nekog pogodila, činilo se da nije, ali bilo je to dovoljno da skoči Kirjos i zatraži od sudije da suspenduje Grka.

"To je diskvalifikacija! Jesi li glup ili šta je? Znači možeš da udariš lopticu ka tribinama, pogodiš nekog i ne budeš diskvalifikovan? Treba li neko sad da bude povređen? Ti si sramota", grmeo je Nik.

Nije se stišavao, pa se poveo i za poznatim primerom diskvalifikacije Novaka Đokovića na US Openu 2020.

"Dovedi drugog supervizora, advokata. Šta se desilo Novaku? Udario je jako, ona je bila povređena? O moj Bože. Hoću supervizore. Ne možeš da baciš loptu u publiku, da pogodiš nekog i ne budeš diskvalifikovan", dodao je Australijanac.

Sudija nije promenio odluku, ponašao se kao da nije bilo ništa i meč je nastavljen u stalne proteste Kirjosa.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

80 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

23 h

Podeli: