Kirjos tražio diskvalifikaciju Cicipasa: Uradio je kao Novak! VIDEO

Stefanos Cicipas je bio akter velikog incidenta na meču sa Nikom Kirjosom.

Izvor: Z.K.

Subota, 02.07.2022.

20:40

Kirjos tražio diskvalifikaciju Cicipasa: Uradio je kao Novak! VIDEO
Foto: Profimedia

Samo što je Australijanac dobio drugi set sa 6:4 i izjednačio na 1:1, Cicipas je besno bekhend udarcem udario po loptici i poslao je na tribine.

Nejasno je da li je ona nekog pogodila, činilo se da nije, ali bilo je to dovoljno da skoči Kirjos i zatraži od sudije da suspenduje Grka.

"To je diskvalifikacija! Jesi li glup ili šta je? Znači možeš da udariš lopticu ka tribinama, pogodiš nekog i ne budeš diskvalifikovan? Treba li neko sad da bude povređen? Ti si sramota", grmeo je Nik.

Nije se stišavao, pa se poveo i za poznatim primerom diskvalifikacije Novaka Đokovića na US Openu 2020.

"Dovedi drugog supervizora, advokata. Šta se desilo Novaku? Udario je jako, ona je bila povređena? O moj Bože. Hoću supervizore. Ne možeš da baciš loptu u publiku, da pogodiš nekog i ne budeš diskvalifikovan", dodao je Australijanac.

Sudija nije promenio odluku, ponašao se kao da nije bilo ništa i meč je nastavljen u stalne proteste Kirjosa.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

80 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: