DR: Nisu igrači Galatasaraja krivi

Trener Crvene zvezde Dejan Radonjić rekao je da će ekipa učiniti sve da se usredsredi samo na dešavanja na terenu kako bi pobedila Galatasaraj.

Izvor: JT

Četvrtak, 15.01.2015.

14:50

Default images
Starsportphoto

Dva tima sastaju se u petak od 21 čas u „Kombank areni“ u okviru trećeg kola Top16 faze Evrolige. Taj meč je proglašen utakmicom najvišeg rizika zbog ubistva navijača ’crveno-belih’ Marka Ivković, koji je izboden nožem u Istanbulu 21. novembra, uoči prethodnog duela dva tima.

Tragedija u Istanbulu i sve što se dešavalo posle toga dodatno je podgrejala osećanja. U međuvremenu, oba tima obezbedila su plasman u Top6 fazu, došlo je vreme za novi duel i sve te stvari koje stavljaju na nas veliki pritisak. Igrači Galatasaraja nisu krivi za ono što se desilo u Istanbulu i želimo da u fer i korektnoj koreknoj atmosferi zabeležimo pobedu“, rekao je Radonjić.

Radonjić je dodao da je Galatasaraj u odnosu na prvu deo sezone rešio finansijske probleme i kompletirao ekipu.

Na početku sezone kada su dolazili najavljivali su borbu za ’fajnal for’, sa iskusnim igračima, ali i finansijskim problema koji su ih pritiskali. Sada toga nema, napravljena je dodatna selekcija i doveli su igrače koji mogu više da doprinesu od Džavaija i Vujukasa. Pokušaćemo da dobrom odbranom dođemo do igre koja bi nam uz podršku navijača pomogla da zabeležimo prvu pobedu u Top16 fazi“, rekao je Radonjić.

Radonjić se osvrnuo i na nešto slabije partije ekipe u poslednje vreme, posebno plejmejkera Markusa Vilijamsa.

Nije Vilijams jedini koji ne igra kao u prvoj fazi takmičenja, i od drugih se očekuje da budu bolji. Nemoguće je svih 80 utakmica odigrati u vrhunskoj formi, ali ekipa je dobro trenirala i nadam se da će biti nivou kako bismo ostvarili trijumf“, zaključio je Radonjić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

13 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

11 h

Podeli: