Grobari odali poštu, palili zastavu

Navijači Partizana su na utakmici Jelen Superlige Srbije sa kruševačkim Napretkom odali poštu ubijenom navijaču Crvene zvezde Marku Ivkoviću.

Izvor: JT

Nedelja, 23.11.2014.

18:53

Default images

Na početku drugog poluvremena susreta u Humskoj, u kojem su ‘crno-beli’ slavili sa 3:1, navijači ‘crno-belih’ su istakli transparent sa natpisom “Jagoda”, što je bio nadimak stradalog mladića iz Zemuna.

Pristalice vodećeg tima Jelen Superlige su takođe zapalili zastavicu Galatasaraja, čije su pristalice ubili Ivkovića u petak, uoči utakmice Evrolige između turskog kluba i Crvene zvezde.

Ranije tokom dana poštu su Ivkoviću odali i navijači tuzlanske Slobode, koji su na utakmici 15. kola Premijer lige BiH sa Sarajevom istakli transparent s natpisom “R.I.P. Marko Ivković”.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

62 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

10 h

Podeli: