Venger: Zašto ne pre dve nedelje?

Menadžer Arsenala Arsen Venger iznenađen je odlukom kolege s klupe Čelsija Žozea Murinja da odobri transfer Huana Mate u Mančester Junajted.

Izvor:

Četvrtak, 23.01.2014.

18:04

Default images

Francuz smatra da je Španac odličan igrač i da će biti veliko pojačanje za uzdrmane 'Đavole', ali i dodaje da je ovo smišljen potez rivala iz Londona.

"Moram priznati da sam iznenađen Matinim transferom. On je odličan igrač, a Čelsi ga je prodao jednom od najvećih rivala, s kojim ne igra do kraja sezone. Zašto ga nisu prodali pre dve nedelje?", zapitao se Venger.

Čelsi je prošle nedelje dobio veliki derbi protiv Mančester Junajteda (3:1), a omaleni ofanzivni vezista presedeo je meč na klupi.

Huan Mata je u jutarnjim časovima prebačen helikopterom u trening centar Mančester Junajteda, a prema poslednjim informacijama lekarski pregledi na program su predveče-

'Plavci' su već našli zamenu za Španca,u vidu egipatskog reprezentativca iz Bazela Mohameda Salaha.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

19 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: