Hrvatski navijači krenuli u Srbiju

Hrvatski navijači, pripadnici grupe Bed Blu Bojs, krenuli su u Srbiju na meč polufinala Evropskog prvenstva u rukometu.

Izvor: JT

Petak, 27.01.2012.

12:20

Default images

Prema izveštajima hrvatskih medija, radi se o 200 navijača, koji imaju i policijsku pratnju.

Pre polaska, više od sat vremena, svi oni su bili pretresani, fotografisani, a ispratilo ih je desetak policajaca.

Očekuje se da će ih u pratnju na Lipovcu preuzeti srpska policija, ali će deo hrvatskih policajaca ostaće sa njima i na putu do Beograda.

Hrvati takođe izveštavaju, da je srpska policija privela vođe svih navijačkih grupa iz Beograda id a će ih u pritvoru zadržati do kraja utakmice. Uz to, prenosi se da Delije i Grobari planiraju da se udruže i napadnu navijače Hrvatski, kojih bi u Beogradu trebalo da bude oko 1.500. Napadi se, prenose ti mediji, planiraju u blizini “Beogradske arene”, kao i benzinskim stanicama u okolini grada.

Utakmica između Srbije i Hrvatske igra se od 20.15 časova, a sve osobe će na ulazu biti detaljno pregledane. Oko “Arene” su već postavljene kontrole i proveravaju se sve sumnjive osobe. Navijačima pod dejstvom alkohola biće zabranjen ulaz, a u dvoranu neće smeti da se unesu ni transparenti, ni šalovi, već samo zastave Srbije i Hrvatske.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

119 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: