Utorak, 25.05.2010.

10:17

Kličko najavljuje rat u ringu

U Esenu je održana konferencija za novinare povodom meča za titulu svetskog šampiona Vitalija Klička i Alberta Sožnovskog, a oba boksera najavljuju pobedu.

Izvor: AY

Default images

Meč dva boksera održaće se 29. maja na stadionu Šalkea. “Pripreme su završene i sada samo razmišljam o meču. U dobroj sam formi i spreman sam za meč.Sožnovskog poštujem, znam da je maksimalno pripremljen i da dolazi da mi preotme pojas,ali ja mu to neću dozvoliti. Ne postoji niko ko mi može oduzeti šampionski pojas i ja ću to dokazati u subotu”, rekao je Kličko.

Sožnovski, pak, takođe veruje da će upravo on biti šampion.

„Nikada u životu nisam bio spremniji nego sada. Došao sam u Nemačku da pobedim i uzmem pojas. Želim da uđem u istoriju boksa i to ću uraditi u subotu“, kratak je bio Sožnovski.

Srpski bokser Nenad Borovčanin boksovaće protiv najbolje kotiranog boksera u Keniji Rejmonda Očinga i pokušati da zabeleži 26. pobedu u karijeri bez poraza i tako osvoji nove bodove na svetskoj rang listi.

„Maksimalno sam pripremljen za meč. Proveo sam četiri paklene nedelje treninga na Tirolu i u dobroj sam formi. Ovu sedmicu radimo lagane treninge i sa trenerom pripremam taktiku za protvnika. Boksovati u programu kada boksuju braća Kličko posebna je cast jer su to događaji koji spadaju u najvišu klasu sportskih događaja u celom svetu. Moja šansa je jedino u pobedama na njihovim spektaklima i ja ću dati sve od sebe da tu šansu iskoristim“, rekao je Borovčanin.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Region

Loše vesti za korisnike ove banke

Privredna banka Zagreb (PBZ) odlučila je da podigne deo naknada svojim korisnicima za neke njihove usluge od 1. avgusta 2024. godine. Svojim korisnicma nisu posebno obrazložili zbog čega su se odlučili na ovaj potez.

14:52

18.5.2024.

23 h

Svet

Totalni raspad: Ljudi beže iz Ukrajine

U Lavovoskoj oblasti u Ukrajini na granici sa Poljskom, nastao je pravi kolaps usled saobraćajnih gužva koje čine stotine automobila, prenosi TV kanal Obsšćestvenoe, pozivajući se na predstavnicu lokalnog pograničnog odreda Aleksandru Kučkovsku.

19:58

17.5.2024.

1 d

Podeli: