Fantasy šampion Evrope na B92

Posetioci sportske stranice B92 od ovog vikenda imaju priliku da se zabave uz novu fantasy igru – Šampion Evrope 2009/2010.

Izvor: B92

Subota, 12.09.2009.

21:58

Default images

Za razliku od prošlogodišnjeg izdanja, kada su u toj igri bili ponuđeni samo klubovi u Ligi šampiona, sada su uključene i ekipe iz Lige Evrope, čije ćete mečeve moći da pratite na TV B92. Zanimljivosti vezane za evropska takmičenja čitajte u našem fantasy blogu, koji od početka sezone prati Premijer ligu.

Kao i do sada, selektirate ekipu od 15 igrača (2 golmana, po 5 odbrambenih i veznih igrača i 3 napadača), od kojih za svako kolo birate po 11.

Detalje vezane za broj dozvoljenih izmena u pojedinim kolima možete pročitati u pravilima.

Prijavite se svojom adresom i šifrom iz e-mail poruke koju ste dobili prilikom registracije. Učesnici ostalih fantasy igara na B92 prijavljuju se istim e-mailom, uz istu šifru.

Igrajte se sa nama...

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

29 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

19 h

Podeli: