Pavlović: "Bez opuštanja"

Fudbaleri Crvene zvezde dočekuju u četvrtak (20:45) predstavnika Slovenije, Rudar iz Velenja, u revanš utakmici kvalifikacija za Evropa ligu.

Izvor: B92, www.crvenazvezdafk.com

Utorak, 21.07.2009.

20:35

Default images

‘Crveno-beli’ će protiv Rudara odigrati prvi zvanični meč na domaćem terenu u novoj sezoni, imaju prednost iz prvog meča (1:0), a golman Bojan Pavlović smatra da Zvezdi, bez obzira na gol u gostima i prošlonedeljnu pobedu, još nije zagarantovano mesto u sledećoj rundi kvalifikacija.

Pobeda je slatka, ali ne smemo da se opuštamo zbog tog trijumfa. Imamo pred sobom i dalje istog rivala koji će pokušati da nadokandi ono što je izgubio na domaćem terenu. Mislim da je važno što tamo nismo primili gol i da ćemo pred našom Marakanom biti u prednosti. Potrebno je i da damo gol što pre da ne bismo gostima budili nadu. Nadam se da će doći što više navijača i da će ispuniti stadion, posebno severnu tribinu, jer oni su naš vetar u leđa”, kaže Pavlović.

Slovenci su pokazali i u prvom meču da imaju kvalitet kod prekida ali da ih je moguće kontrolisati. Videlo se ko koliko može na prvoj utakmici i moramo da ponovimo ozbiljnost sa tog meča kako bismo se plasirali u narednu rundu kvalifikacija i nastavili put po Evropi.”

Ulaznice za meč Crvena zvezda – Rudar puštene su u prodaju u utorak, po cenama od 200 dinara za ‘sever’, 400 za ‘istok’ i 600 za ‘zapad’ na blagajni stadiona Crvene zvezde (10-18h).

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

17 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

10 h

Podeli: