Toti se vraća u reprezentaciju?

Kapiten Rome Frančesko Toti izjavio je u nedelju da razmišla o povrataku u italijansku fudbalsku reprezentaciju.

Izvor: B92, Goal

Nedelja, 05.07.2009.

15:25

Default images

"Narednih dana planiram da se sastanem sa selektorom Marčelom Lipijem kako bi se dogovorili o povratku u državni tim", rekao je 33-godišni Toti. Toti, koji se oprostio od dresa ’azura’ nakon osvajanja zlatne medalje na Svetskom prvenstvu 2006. godine u Nemačkoj, istakao je da je potpuno spreman za povratak u nacionalni tim.

Kapiten ’vučice’ debitovao je za italijansku reprezentaciju 10. oktobra 1998. godine protiv Švajcarske u kvalifikacionom susretu za odlazak na Evropsko prvenstvo 2000. godine u Belgiji i Holandiji.

Toti je, takođe, najavio i da će produžiti ugovor sa rimskim klubom do 2014. godine.

Pre nego što smo krenuli za Austriju razgovarao sam sa predsednikom Sensijem i odlučio sam da potpišem novi ugovor čim se vratimo sa priprema“, istakao je Toti.

Potpisaću novi ugovor pre starta Lige Evrope i planiram da ostanem u klubu još pet godina, do 2014.“, saopštio je kapiten Rome.

Toti je celu karijeru proveo u Romi, koja je prošle sezone takmičenje u Seriji A završila na šestom mestu. On je najbolji strelac u istoriji tog kluba sa 178 postignutih golova i ujedno deveti najbolji strelac Serije A.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

13 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: