Jokić: Vestbruk zaspao, a ja dodao najbolji pâs u životu

Nikola Jokić, prva zvezda Denver Nagetsa, priznao je da mu je asistencija Geriju Herisu za pobedu nad Oklahoma Siti Tanderom (127:124) najbolja u karijeri.

Izvor:

Petak, 02.02.2018.

10:30

Jokić: Vestbruk zaspao, a ja dodao najbolji pâs u životu
Getty images

Jokić je 1,4 sekunde pre kraja, iz auta, dodavanjem jednom rukom pronašao Herisa koji je pobegao Raselu Vestbruku i pogodio za tri poena i veliki trijumf Nagetsa.

"Plan je bi da bacim lob, ali smo ove sezone već probali tako i nije nam uspelo. Vestbruk je malo zaspao, dao sam loptu Geriju i pogodio je. Verovatno sam ostvario najbolju asistenciju u životu", rekao je Jokić odmah posle meča.

Jokić je protiv Tandera došao do devetog tripl-dabla u karijeri – 29 poena, 14 asistencija i 13 skokova.

"Mislim da sam čak bio poslednji koji je trebalo da šutne, ali mi je Džoker dao odličan pâs i pogodio sam. Pali smo u poslednjoj deonici, ali smo izvukli pobedu", zaključio je Heris.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

33 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

23 h

Podeli: