Realov recept – monopol; Sledeća meta – Ikardi

Mauro Ikardi bi prema navodima španskih medija u kojima prednjači Marka, vrlo brzo mogao da počne da traži novu adresu za stanovanje.

Izvor: MLJ

Četvrtak, 30.11.2017.

17:11

Realov recept – monopol; Sledeća meta – Ikardi
Getty images

Ikardi je u poslednja tri meseca nova top "zverka" na tržištu fudbalera jer u Interu ide odlično, a on konstantno daje golove.

Na vrhu liste zainteresovanih je Real Madrid koji bi mogao da ponudi 110 miliona evra za otkup argentinskog napadača. Inter, trenutno drugpolasirani u Seriji A želi da mu ponudi novi ugovor i time mu dodatno povisi cenu.

Razlog za nezadovoljstvo u Madridu je trenutna forma "Kraljevskog kluba" koji je sa 27 bodova četvrti u LaLigi, iza Atletiko Madrida koji ima isto toliko uz bolju gol razliku. Valensija ima 31, a vodeća Barselona 35.

Dok u Realu gledaju kako da pojačaju svoj napad, u Interu nameravaju da povećaju platu svom 24-godišnjem špicu sa pet na sedam miliona evra godišnje.

I mada je sam Ikardi pre nekoliko dana rekao da se ne bi javio na telefon ako Real pozove, veliki novac je teško odbiti. Njegovih 15 golova u Seriji A je dovoljna preporuka za tim iz Madrida koji je poznat da kupuje "sve skupo" što na tržištu u određenom trenutku vredi.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

15 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

21 h

Podeli: