ABA: MZT srušio Igokeu u košgeterskom okršaju

Košarkaši MZT Skoplja savladali su Igokeu u pravom košgeterskom obračunu kojim je zaključeno četvrto kolo ABA lige – 108:99.

Izvor: B92

Ponedeljak, 16.10.2017.

23:22

ABA: MZT srušio Igokeu u košgeterskom okršaju
Foto: Igokea/Nenad Vuruna

Domaći sastav je u utakmicu ušao posle pobeda nad ekipama Budućnosti i Cedevite, pa se očekivalo da pred svojim navijačima kruniše sjajne partije u prethodnih nekoliko dana.

Međutim, desilo se potpuno suprotno – Makedonci su vodili tokom većeg dela meča, bili izuzetno efikasni u napadu i na kraju potpuno zasluženo slavili.

MZT je imao više raspoloženih pojedinaca – najefikasniji je bio Damjan Stojanovski sa 23 poena, dok je Jordanu Minčevu jedan skok falio za dabl-dabl (19 poena i 9 skokova), baš kao i Trajkovskom koji je dodao poen manje. Isti broj poena imao je i Bejli.

S druge strane, ponovo je Dorel Rajt dominirao u ekipi Igokee sa 29 poena, a pratio ga je Desmond Vašington sa 21.

Oba kluba sada imaju po dve pobede i dva poraza, pa se nalaze na deobi od petog do desetog mesta.

Nakon četiri odigrana kola na tabeli vodi Budućnost sa skorom 3-1, prati je Zvezda sa istim brojem pobeda i poraza, a na začelju se sada nalaze Zadar i Mornar iz Bara sa po jednom pobedom i tri poraza.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

16 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: