Vašington i Boston na pobedu od polufinala

Vašington Vizardsi poveli su sa 3-2 u seriji protiv Atlante Hoksa, dok su isto uspeli i Boston Seltiksi savladavši u petoj utakmici Čikago Bulse.

Izvor: PT

Četvrtak, 27.04.2017.

08:05

Vašington i Boston na pobedu od polufinala
Getty Images

Vašington Vizardsi poveli su sa 3:2 u seriji protiv Atlante Hoksa, dok su isto uspeli i Boston Seltiksi savladavši u petoj utakmici Čikago Bulse.

Izabranici Skota Bruksa slavili su pred domaćom publikom 103:99, pa se tako nalaze na korak od polufinala istočne konferencije.

Vizardsi su u većem delu utakmice kontrolisali tempo, a najefikasniji u trijumfu bio je Bredli Bil sa 27 poena, dok je Džon Vol ostvario učinak od 20 poena i 14 asistencija.

Kod gostiju sjajnu partiju pružili su Denis Šruder sa 27 poena i 11 asistencija i Pol Milsap sa 21 poenom i 11 skokova.

Serija se sada seli u Atlantu, gde će Vašington imati prvu meč loptu za prolaz u drugu rundu, utakmica je na programu u subotu sat i 30 minuta iza ponoći. U drugoj utakmici večeri, Boston je pobedom protiv Čikaga 108:97, preokrenuo seriju sa 0:2, na 3:2.

Ekipa Breda Stivensa utakmicu je prelomila u poslednjoj četvrtini koju su dobili sa 29:16, a najzaslužniji za treći trijumf bili su Ejveri Bredli sa 24 poena, šest skokova, Ajzeja Tomas takođe sa 24 poena, pet skokova i četiri asistencije i Al Horfrod sa učinkom od 21 poena, devet uspešnih dodavanja i sedam uhvaćenih lopti.

U poraženom sastavu jedini raspoložen bio je Dvejn Vejd sa 26 poena, 11 skokova i osam asistencija.

Priliku za prolaz u polufinale istoka, Seltiksi će imati u subotu dva sata iza ponoći, kada gostuju Bulsima u Čikagu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

17 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

9 h

Podeli: