Sa terena: Kako su Kavsi razoružali Voriorse

Klivlend Kavalirsi prekinuli su prokletstvo svog grada dugo više od pola veka, postavši prvi tim koji je doneo šampionski trofej u Ohajo još od Braunsa 1964.

Izvor: B92

Četvrtak, 23.06.2016.

18:00

Sa terena: Kako su Kavsi razoružali Voriorse
SS

Lebron Džejms i drugovi savladali su u spektakularnom NBA finalu aktuelne šampione Golden Stejt Voriorse sa 4-3 u pobedama.

Podvig Kavsa dobija još više na značaju kada se zna, pored toga što su pred gostujućim navijačima stigli do prstena, da nijedan tim u istoriji najjače lige sveta nikada nije nadoknadio deficit od 1-3.

O svemu onome što se dešavalo u velikom finalu, za vas su u 45. izdanju emisije Sa terena govorili novinari sportske redakcije B92 Saša Ozmo i Nemanja Đorđević.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

50 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Snažno nevreme stiže u Srbiju

U većem delu Srbije će danas pre podne biti pretežno sunčano, toplo, suvo i vetrovito, uz olujnu košavu u Beogradu, na jugu Banata, u Pomoravlju i donjem Podunavlju, a već u poslepodnevnim satima biće kratkotrajne kiše ili pljuskova.

7:13

1.5.2024.

1 d

Podeli: