Gudurić: Novak svima da bude uzor

Mladi košarkaš Crvene zvezde Marko Gudurić ponosan je što je upoznao najboljeg tenisera sveta Novaka Đokovića.

Izvor: AK

Četvrtak, 11.02.2016.

22:41

Gudurić: Novak svima da bude uzor
Foto: StarSport

Đoković je posetu Beogradu iskoristio da prisustvuje pobedi crveno-belih nad Cedevitom u sedmom kolu Top 16 faze Evrolige.

"Novak je najveći srpski spotista, velika je čast rukovati se s njim i progovoriti par reči. O tome sam sanjao. Svaki srpski spotista treba da ga gleda kao uzora, zbog onoga što je on napravio za Srbiju i kako se borio. Skidam mu kapu", rekao je Gudorić.

Gudurić je meč završio sa 13 poena, a sa tri trojke u poslednjoj četvrtini bio je ključni faktor u ubedljovoj pobedi Zvezde 94:74.

"Grdio me malo trener zbog odbrane i napada, ali svako greši, duga je utakmica. Najvažnije je da su one trojke ušle. Idemo dalje", rekao je mladi bek.

Zvezda ima četiri pobede u grupi F i jedan je od kandidata za plasman u Top 8 fazu elitnog takmičenja.

"Nema šta da se priča o tome, svi su svesni da nikad nismo bili bliže, ali je veoma težak ritam, igraćemo do kraja sezona svaka dva-tri dana. Blizu je, ali ništa nije gotovo", rekao je Gurudić.

Gudurić ima samo 20 godina, a ovo mu je prva sezona u kojoj je jedan od nosilaca igre svog tima.

"Svakako da je teško, ovo mi je prva sezona u ovom ritmu, putovanja, povrede, ali mora da se izdrži uz ovakve navijače, još je Novak tu, fudbaleri, šta smo uradili? Izgubili? Eeeee...", razočaran je mladi srpski košarkaš porazom futsalera u polufinalu EURO 2016.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

35 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

23 h

Podeli: