Telegram Pazara navijačima Zvezde

Fudbalski klub Novi Pazar izrazio je saučešće Crvenoj zvezdi, povodom tragične pogibije navijača ’crveno-belih’ Marka Ivkovića u Istanbulu.

Izvor: JT

Sreda, 26.11.2014.

14:30

Default images

„Povodom tragične smrti Marka Ivkovića, člana Vaše grupe, u ime Fudbalskog kluba Novi Pazar, svih zaposlenih u našem klubu i navijača, izražavamo Vam iskreno saučešće i molimo Vas da ga prenesete članovima porodice preminulog“, piše u telegramu fudbalskog kluba Novi Pazar.

Ivković, koji je ubijen u prošlog petka uoči utakmice između Galatasaraja i Crvene zvezde u Evrolige, sahranjen je pre dva dana u Beogradu.

Zajednica fudbalskih superligaša je posle tog događaja, na preporuku Policijske uprave Beograda, odložila utakmicu 13. kola između Voždovca i Novog Pazara, zbog bliskosti Pazaraca i turskih navijača.

Novi Pazar će u nedelju od 13 časova, u okviru 14. kola Jelen Superlige Srbije, dočekati ekipu Partizana.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

15 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: