Modrić: Treba da nas je sramota

Fudbaler Real Madrida Luka Modrić rekao je da njega i njegova saigrače treba da bude sramota zbog poraza od Real Sosijedada.

Izvor: B92, Beta

Ponedeljak, 01.09.2014.

21:41

Default images

Real je izgubio od Sosijedada sa 4:2 u drugom kolu španske Primere.

"Igrali smo bez ikakve borbenosti, želje, a tako se ne može pobediti, pogotovo ne u gostima, i sigurno da iz ovog poraza moramo izvući pouke jer je jako težak, i sigurno da nas mora biti malo sramota. Vodiš 2:0, ekipa poput Reala. Izgubiš 4:2, ne možeš to sebi dopustiti", rekao je Modrić za hrvatski RTL.

Modrić stigao je u Zagreb na okupljanje reprezentacije Hrvatske. selekcija Hrvatske okupila se danas prvi put nakon što na Svetskom prvenstvu u Brazilu nije uspela da prodje grupu.

"Nismo imali previše vremena da analiziramo šta je bilo dobro, šta je bilo loše. Ovo je prvi put da se okupljamo nakon Brazila i sigurno da ćemo analizirati i da ćemo videti šta je trebalo uraditi za željeni uspeh", kazao je Modrić.

Hrvatska će u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo u Francuskoj biti sa Italijom, Norveškom, Bugarskom, Maltom i Azerbajdžanom.

"Sigurno da neće biti lagano, moraćemo biti pravi i sto odsto unutra jer imamo tešku grupu, koliko god neko mislio da nije. Tu je Italija, nova Bugarska, Norveška, svi oni mogu uzeti nove bodove. I nova Hrvatska. Ja verujem da ćemo se plasirati, ali treba to da opravdamo i na terenu", rekao je Modrić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

20 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

20 h

Podeli: