USO: Srpski derbi na startu

U prvom kolu ženskog turnira na US openu igraće se ženski derbi između Jelene Janković i Bojane Jovanovski, odlučeno je žrebom.

Izvor: ÐN

Četvrtak, 21.08.2014.

18:27

Default images

Ana Ivanović na startu poslednjeg Gren Slema igra protiv domaće igračice Alison Riske.

Ona će u drugoj rundi igrati protiv bolje iz meča Mojsburger - Pliškova. Ana je upala u četvrtinu u kojoj se nalazi Serena, pa sa njom može da se sastane u četvrtfinalu.

Jankovićeva i Jovanovski se nalaze u četvrtini u kojoj je Poljakinja Agnješka Radvanjska.

Prvu veliku prepreku Jelena bi mogla da ima u trećoj rundi gde bi mogla da se sastane sa Amerikankom Sloun Stivens.

Ukoliko preskoči i tu prepreku, mogla bi na megdan Nemici Anđeliki Kerber.

Ivanovićeva ima nešto lakši put do najboljih 16, a u toj fazi turnira projektovana protivnica joj je Italijanka Flavija Peneta.

Ženski turnir donosi nam nekoliko interesantnih mečeva četvrte runde, Karolina Voznijacki – Marija Šarapova, Viktorija Azarenka – Petra Kvitova.

Gornju polovinu žreba „nose“ Serena Vilijams i Kvitova, dok su najjače nositeljke u donjoj polovini Agnješka Radvanjska i Simona Halep.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

24 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: