Izbori gotovi, Džajić predsednik

Izbori u Crvenoj zvezdi su završeni tiho i bez pompe, a Izborna komisija će u sredu objaviti rezultate, odnosno da se Dragan Džajić vratio na mesto predsednika.

Izvor: ŽÈ

Utorak, 18.12.2012.

20:42

Default images

Izborna komisija je u 20.00 u utorak zaključala prostorije medija centra, u kome je glasalo oko 1.000 ljudi, dok su ostali glasovi upućeni elektronski.

Džajić je bio jedini kandidat na izborima za predsednika. Pravo glasa imalo je 7.669 birača, a kandidatu je bio dovoljan jedan glas da dobije novi mandat.

Džajić je taj glas već dobio, pošto je predsednik sportskog društva Crvena zvezda Petar Škundrić prvi glasao u ponedeljak.

Izborna komisija će u sredu u podne objaviti tačne rezultate izbora, a dva izborna dana protekla su mirno i bez velike medijske pompe, tako
da na kraju glasanja nije bilo predstavnika medija.

Radnici na stadionu Zvezde rekli su da su glasači u ponedeljak i utorak u dobroj atmosferi obavili svoju dužnost, ali i da su iskoristili izbore za druženje i ćaskanje.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

81 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

22 h

Podeli: