Inter otpustio Ranijerija

Milanski Inter otpustio je trenera Klaudija Ranijerija samo dan nakon što je predsednik ’neroazura’ Masimo Morati rekao da će Italijan ostati do kraja sezone.

Izvor: NK

Ponedeljak, 26.03.2012.

23:03

Default images

"Predsednik Morati i Inter se zahvaljuju Klaudiju Ranijeriju na profesionalizmu i posvećenosti koje su pokazali poslednjih meseci", navodi se u saopštenju kluba.

Ranijeri je drugi trener Intera koji je dobio otkaz ove sezone posle Đan-Pjera Gasperinija.

Nekadašnji šef stručnog štaba Čelsija, Valensije i Rome odlazi iz kluba posle serije loših rezultata, a sve kulminiralo porazom od Juventusa 2:0 u nedelju. Inter sasvim sigurno naredne sezone neće igrati u Ligi šampiona jer zaostaje 10 bodova za trećeplasiranom Lacijom.

Bivši trener Čelsija Andre Viljas-Boaš je glavni kandidat za klupu Intera, a ekipu će u narednim danima voditi Andrea Stramaćioni, trener mlađih selekcija ’neroazura’.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

22 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

11 h

Podeli: