Viljas-Boaš: “Ne idem nigde”

Menadžer Čelsija Andre Viljas-Boaš rekao je da poraz od Napolija sa 3:1 u Ligi šampiona ne znači da ga uskoro očekuje otkaz u londonskom klubu.

Izvor: JT

Sreda, 22.02.2012.

14:34

Default images

‘Plavci’ su u utorak bili koliko-toliko ravnopravni u prvih pola sata sa Napolijem, da bi Italijani potom stvorili više prilika i imali su čak šansu da taj trijumf učine još ubedljivijim.

Taj poraz poslednji je u nizu loših rezultata Čelsija od početka godine, zbog čega se već nedelja spekuliše da je portugalski stručnjak pred otkazom. Ipak, Viljas-Boaš je na pitanje da li očekuje da će voditi ekipu i u revanšu, koji je zakazan za 14. mart u Londonu, rekao:

Da, naravno, u to nema sumnje”.

Viljas-Boaš je istakao da njegov tim imao šansu da meč učini daleko zanimljivijim, kao i da su njegovi izabranici greškama dozvolili da se razigraju.

Posle prvog gola propustili smo nekoliko prilika da povedemo i sa 2:0, i trebalo je da se vranimo bolje, ali smo napravili nekoliko grešaka, za šta smo i kažnjeni. Mislim da je treći gol mogao da bude izbegnut. Imali smo šanse da napravimo probleme za Napoli u napadu, što smo i u činili, ali je ovde pitanje efikasnosti, a Napoli je u tome bio bolji. Mislim da je statistika slična za oba tima i da je utakmica bila veoma otvorena”, rekao je Viljas-Boaš.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

15 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

19 h

Podeli: