Jovetić: “Barsa me ne zanima”

Napadač Fiorentine Stevan Jovetić izjavio je da ga ne privlači to što je, kako mediji navode, Barselona zainteresovana za njega.

Izvor: B92, eurosport

Četvrtak, 22.07.2010.

11:14

Default images

Nekadašnji kapiten Partizana je jedan od najperspektivnijih mladih fudbalera u Evropi, koji je prikazao sjajne igre za Fiorentinu prošle sezone, kako u Italiji, tako i u Evropi.

Mediji navode da Barselona, kao i Volfsburg već neko vreme prate nastupe 20-godišnjeg fudbalera i Jovetić je izjavio da je počastvovan interesovanjem velikih klubova, ali da je srećan u Firenci.

Moj agent i ja smo čuli i pročitali da je Barselona zainteresovana. Barsa je jedan od najvećih svetskih klubova, ali je takođe i ekipa koja je već formirana. Takođe, doveli su i Davida Vilju ovog leta, tako da bi u ovom momentu bilo veoma teško izboriti se tamo za mesto u timu”, smatra talentovani fudbaler.

Jovetić je dodao da u Fiorentini može redovno da igra i da unapredi svoju igru.

Fiorentina je Jovetića dovela iz beogradskog Partizana 2008. godine, za sumu od oko osam miliona evra, a crnogorskom reprezentativcu je ostalo još tri godine ugovora sa ‘violom’.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

25 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: