U Alžiru bez Vidića

Reprezentacija Srbije otputovala je u Alžir, gde će u sredu igrati protiv domaće selekcije, ali je selektor Radomir Antić u Beogradu ostavio Nemanju Vidića.

Izvor: B92, Tanjug

Utorak, 02.03.2010.

17:13

Default images

Defanzivac Mančester junajteda se posle dvomesečnog lečenja tek vratio na teren, pa je selektor 'orlova' odlučio da ne rizikuje novu povredu i izostavio ga iz tima. "Još ranije smo se dogovorili da Nemanja dođe na pripreme, ali da ne putuje u Alžir, jer nema potrebe da posle duge pauze bilo šta rizikujemo", rekao je Antić.

Vidić je krajem prošle godine povredio list, a prošlog vikenda igrao je za Mančester junajted koji je u finalu Karling kupa pobedio Aston Vilu sa 2:1. Svi ostali fudbaleri koji su bili na kratkim pripremama u Kovilovu zdravi su i spremni da nastupe.

Utakmica između Alžira i Srbije na programu je u sredu od 19,15 časova na stadionu 'Peti juli'.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

18 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: