Predstavljeni Vulićević i Ađuru

Vojvodina je u utorak i zvanično predstavila dvojicu novih igrača Miroslava Vulićevića i Naemeku Ađurua koji su došli iz Javora.

Izvor: B92, zvanièni sajt

Sreda, 24.06.2009.

01:07

Default images

Obojica su potpisala trogidišnje ugovore sa klubom iz Novog Sada. „Mislim da Vojvodina, već u narednoj sezoni, može do titule šampiona Srbije ili bar do nacionalnog kupa. Upravo takve ambicije i izvanredna organizacija kluba su ono što me je, uprkos ponudama Partizana i Crvene zvezde, dovelo u Novi Sad“, rekao je Vulićević.

Miroslav Vulićević rođen je 29.05.1985. u Raškoj, a prve fudbalske korake načinio je u timu Kosmeta iz Leposavića, odakle se seli u Ban iz rodne Raške, za koji nastupa tri sezone, da bi posle toga za Javor nastupao punih pet i po sezona.

“Daće Bog da bude baš ovako kako Miroslav kaže. Za četiri i po godine koliko sam u Srbiji, prvi put sam u Novom Sadu i zaista sam impresioniran. Ljudi su izuzetno dobri i otvoreni i to mi stvarno mnogo znači“, rekao je Ađuru.

Naemeka Ađuru rođen je 28.09.1986. u Nigeriji, a već četiri i po godine živi u Srbiji. Posle omladinskog kaljenja u prvih šest meseci u ekipi Javora, odlazi i celu sezonu provodi u Metalcu iz Gornjeg Milanovca, da bi se potom vratio u Ivanjicu, gde je proveo poslednje pune tri sezone.

Sportski direktor kluba Miodrag Pantelić je saopštio i da Vojvodina više ne računa na usluge Veseljka Trivunovića, Vladimira Vukajlovića, Nenada Stojanovića, Žarka Lazetića, Aleksandra Mijatovića i Riste Lakića, kao i da će Miodrag Stošić i Vladimir Buač, kojima su ponuđeni novi ugovori, najverovatnije ipak napustiti klub. Igor Đurić u utorak je potpisao ugovor sa Herenvenom.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

24 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: