Četvrtak, 07.12.2023.

08:20

Jokić: Jednostavno – nije išlo VIDEO

Navikao je Nikola Jokić da niže rekorde, ali ne u negativnom maniru.

Izvor: Z.K.

Jokić: Jednostavno – nije išlo VIDEO
Foto: Profimedia

U porazu Nagetsa od LA KLipersa, Jokić je imao najslabije šutersko veče u karijeri – 9/32, iako je zabeležio tripl-dabl učinak od 22 poena, 15 skokova i deset asistencija.

Netipično je za Jokića sa upiše toliko promašaja jedne večeri, ali svejedno, to ne može da pomuti utisak o sjajnoj sezoni srpskog centra.

Po završetku susreta u kojem je Denver poražen sa 111:102, Jokić je priznao da mu nije išlo najbolje, a otkrio je i zbog čega.

"Gađao sam iz pozicija iz kojih običnio gađam. Jednostavno, nije išlo u nekim napadima. U nekim od njih su igrali zaista dobru odbranu", kratko je prokomentarisao Jokić.

Džamal Marej je upisao 23 poena uz šest asistencija, ali i on kao Jokić smatra da to nije bilo dobro veče.

"I pored svega ovoga mogli smo da pobedimo. Nismo izgubili zbog toga što je Jokić promašio nekoliko floutera", izjavio je Marej.

Naredni meč Denver igra u petak kod kuće protiv Hjustona.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Juriš Rusa: Ukrajina pred slomom

Ruska vojska je 20. aprila iskoristila konfuziju izazvanu razmeštanjem ukrajinskih trupa zapadno od ruševina Avdejevke – i krenula u juriš.

21:16

25.7.2024.

1 d

Podeli: