Koroman: "Potpisao sam za Zvezdu"

Izvor: B92

Ponedeljak, 05.02.2007.

12:11

Default images

Srpski fudbalski reprezentativac Ognjen Koroman potvrdio je u ponedeljak novinarima da će karijeru nastaviti u Crvenoj zvezdi, sa kojom je potpisao ugovor na sedam meseci.

Koroman je do sada igrao u Portsmutu kao pozajmljeni igrač iz Tereka. Boje šampiona Srbije trebalo bi da brani do kraja leta i kvalifikacija za Ligu šampiona.

"Drago mi je što smo se konačno dogovorili, velika mi je čast što ću nositi Zvezdin dres", rekao je Koroman novinarima u Kovilovu, na početku priprema reprezentacije.

U ponedeljak popodne predsednik 'crveno-belih' Dragan Stojković pozvao je medije u službene prostorije kluba kako bi potvrdio dolazak Koromana. Na Marakani se okupilo 20ak novinara, a zvanična promocija 28-godišnjeg fudbalera zakazana je za utorak u 10 časova u Medija centru.

"Ono što smo najavili u prethodnom periodu sada i potvrđujemo. Ognjen Koroman je postao član Crvene zvezde. Dugo smo imali veliku želju da ga angažujemo i vratimo kući. U tome smo sada i uspeli. Crvena zvezda će sa Ognjenom Koromanom biti, jača, moćnija i atraktivnija", rekao je prerdsednik kluba Stojković.

"Orlovi" su se okupili danas u Kovilovu i provešće tri dana u treningu i druženju. Stručni štab rerpezentacije odlučio je da ne igra prijateljski meč jer su reprezentativci u različitim fazama pripremljenosti.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

168 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: