Ponedeljak, 10.10.2022.

08:30

Dramond postao "trojkaš", Vučeviću izmakao dabl-dabl VIDEO

U utakmici Čikago Bulsa u pripremnom periodu NBA lige videli smo svašta, pa i trojke Andrea Dramonda.

Izvor: LN

Dramond postao
Foto: Profimedia

Čikago je na gostovanju Toronto Reptorsima odneo pobedu sa 115:98.

Rutinskom trijumfu doprinelo je nekoliko igrača, ali je neizmeriv doprinos imalo to što je centar Andre Dramond, neko ko je poznat po tome da užasno šutira i bacanja, pogodio tri od tri trojke.

Crnogorski centar Nikola Vučević imao je 13 poena i devet skokova, a najbolji je bio Demar Derozan sa 21 poenom i po osam skokova i asistencija.

Što se Toronta tiče istakao se Paskal Sijakam sa 18 poena i devet skokova. Geri Trent je imao 17, a Fred Vanvlit 13 poena. Nju Orleans Pelikansi savladali su San Antonio Sparse sa 111:97.

Pelikane je predvodio Mari sa 27 poena i osam skokova, dok je Zajon Vilijamson na terenu za 24 minuta imao osam poena, devet skokova i pet asistencija.

U ekipi Grega Popoviča istakli su se Dag Mekdermot sa 14, Džoš Ričardson sa 12 i Đorđi Đeng sa deset poena i devet skokova. Sakramento Kingsi ponovo su odigrali sjajno i ovog puta su razbili Portland Trejlblejzerse – 126:94.

Portland nije imao nikakav odogovor na igru Kingsa, koji su u prethodnom pripremnom meču bili na +30 protiv Lejkersa.

Najbolji je sada bio ruki Kigan Marej sa 16 poena, dok su po 14 ubacili Terns Dejvis i Dieron Foks, a 13 je imao Domas Sabonis.

Džeremi Grent se istakao na drugoj strani sa 17 poena. Enferni Sajmons je imao 16, a Jusuf Nurkić 14, uz devet uhvaćenih lopti.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Nemačka na udaru Rusije: "Uzimamo svoje"

Ruski sud naredio je da imovina, računi, nekretnine i akcije Dojče banke i Komercbanke budu zaplenjene u Rusiji, kao deo tužbe protiv nemačkih banaka, navodi se u sudskim dokumentima.

13:07

19.5.2024.

20 h

Region

Loše vesti za korisnike ove banke

Privredna banka Zagreb (PBZ) odlučila je da podigne deo naknada svojim korisnicima za neke njihove usluge od 1. avgusta 2024. godine. Svojim korisnicma nisu posebno obrazložili zbog čega su se odlučili na ovaj potez.

14:52

18.5.2024.

1 d

Svet

Rusi prešli severnu granicu: Harkov pada?

Ofanziva ruskih snaga na harkovskom pravcu pokazala se toliko brzom i snažnom da im oskudne odbrambene strukture Ukrajine nisu postale prepreka, a osiromašeni redovi ukrajinskih oružanih snaga nisu bili spremni da brane svoje položaje, piše Njujork tajms.

8:12

19.5.2024.

1 d

Podeli: