Ančeloti i Modrić nahvalili Luku Jovića

Srpski napadač jednom utakmicom ponovo se vratio u centar pažnje španske javnosti, ovog puta u pozitivnom kontekstu.

Izvor: SS

Ponedeljak, 06.12.2021.

09:00

Ančeloti i Modrić nahvalili Luku Jovića
Foto: Profimedia

Jović je na gostovanju Real Sosijedadu doneo Real Madridu pobedu asistencijom i golom u razmaku od 10 minuta, a sve ušavši u igru nakon što se povredio Karim Benzema.

Trener Real Madrida Karlo Ančeloti posebno je istakao srpskog reprezentativca nakon pobede u San Sebastijanu.

"Sjajnih prvih 30 minuta, pa gubitak kontrole. A onda odlično drugo poluvreme. Šta reći o Vinisijusu, postiže golove, igra kvalitetno, posvećen je... A Jović mora biti istaknut u prvi plan. Odradio je dobar posao, asistirao, a zatim bio spreman za gol koji je postigao", rekao je Ančeloti.

Pohvale na račun Jovića izneo je i njegov imenjak, Luka Modrić.

"Luka je odigrao vrlo kvalitetnu utakmicu. Postići i namestiti gol posle dugog perioda neigranja. Pokazao je da neko na koga može da se računa", istakao je Modrić.

Benzema će zbog povrede verovatno propustiti i meč Lige šampiona protiv Intera u utorak, a šansu bi od starta mogao da dobije upravo Luka Jović.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

28 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

18 h

Podeli: