Radonjić: Neophodno je da napravimo mnogo promena, znam da to nije dobro

Burno je bilo proteklih dana na Malom Kalemegdanu na koji su stigli Ivanović i Mitrović, ali tu prelazni rok ne staje.

Izvor: B92

Nedelja, 20.06.2021.

10:15

Radonjić: Neophodno je da napravimo mnogo promena, znam da to nije dobro
Marko Djokovic/Starsport

Pominje se odlazak Voldena i prelazak u stručni štab Marka Simonovića, a kao potencijalna pojačanja navode se Jović i Avramović.

Strateg crveno-belih Dejan Radonjić govorio je o formiranju tima za narednu sezonu.

"Kao sto sam rekao, proces formiranja ekipe je u toku. Razmatramo sve opcije i tražimo najbolja moguća rešenja. Ne mogu da budem zadovoljan činjenicom da je neophodno da napravimo mnogo promena. Znam da to nije dobro. Ali, učinićemo sve da prevaziđemo te okolnosti i pređemo granice realnog. A, realno je da u Evroligi budemo bolji nego prošle sezone i postavimo sistem koji će iz godine u godinu garantovati iskorak", izjavio je za Sportski Žurnal.

Osvrnuo se na nova pojačanja.

"Radi se o igračima za koje verujem da će pomoći Crvenoj zvezdi da ostvari ciljeve u dugoročnom periodu. Proteklih godina, kroz našu saradnju, imao sam priliku da se uverim u njihove igračke i ljudske kvalitete, sto je znatno olakšalo proces odlučivanja", poručio je.

Kako kaže, o Mitroviću ne treba trošiti puno reči.

"Kao igrač koji se afirmisao u Crvenoj zvezdi i sa njom za pet godina osvojio 10 trofeja, on odlično poznajem sistem na kome insistiram, očekivanja i ambijent. Što ce nam sigurno mnogo značiti", rekao je Radonjić.

Sa Ivanovićem je već imao priliku da sarađuje i to pre 10 godina u Budućnosti.

"Ivanović poseduje veliko iskustvo u Evropi i ABA ligi. Igrajući dugo na visokom nivou pokazao je da ima ono što nam je potrebno, kao i da je spreman da odgovori na velike izazove koji su pred nama. Kod njega sam prepoznao veliki motiv i želju, što se poklapa sa ambicijama Crvene zvezde", zaključio je Radonjić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

40 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: