Zvezda želi pobedu pred put u Podgoricu (TV B92)

U utorak se igra druga utakmica finala plej-ofa ABA lige između Crvene zvezde i Budućnosti.

Izvor: SN

Utorak, 18.05.2021.

10:15

Zvezda želi pobedu pred put u Podgoricu (TV B92)
Foto: Starsport

Zvezda je povela protiv Budućnosti u finalu plej-ofa ABA lige, pošto je u Beogradu pobedila sa 82:78, u prvoj utakmici.

48 sati kasnije ponovo dočekuje podgoričku Budućnost u finalu jadranskog šampionata uz direktan prenos na TV B92.

"Znamo da nas u utorak očekuje još teži posao jer je Budućnost samo potvrdila ono što znamo, a to je da se radi o odličnoj ekipi. Nema mnogo reči, znamo šta nas čeka, znamo šta želimo, a zna se i put do tog cilja – ogromna energija, borba za svaku loptu, koncentracija na najvišem nivou i čvrstina su nešto što moramo da imamo u svakoj utakmici ove finalne serije", rekao je Lazić.

"Gradili smo rezultat čitavo vreme, uspevali u nekim periodima da igramo jako dobro, u nekima smo igrali i loše. Gradeći taj rezultat došli smo do prednosti koja je bila velika, ali je Budućnost svojim kvalitetom napravila iskorak, a mi smo u završnici uspeli da pobedimo. Naravno, tek je početak", naveo je Radonjić.

Govoreći o Koriju Voldenu i Marku Jagodiću-Kurudži, koji je oporavljaju od povreda, Radonjić je rekao da se situacija analizira iz dana u dan i da se odluke donose na dan utakmice.

"Oni nisu u trenažnom procesu, Kori ne trenira sa ekipom od utakmice sa Igokeom, a pre toga je trenirao dva puta u 10 dana. Status Jagodić-Kuridže zahteva proces koji je potreban da on izađe iz povrede i dosegne nivo potrebne spreme. Kod obojice je prisutna velika želja. Imamo dva dana do narednog meča, ne bih previše analizirao našu poziciju. Probaćemo da se odmorimo, razgovaramo i napravimo plan za naredni meč", dodao je on.

Druga utakmica igra se u utorak od 20.30 u Beogradu.

"Iako smo veći deo prve utakmice bili konkurentni i imali posed za izjednačenje, nismo bili dovoljno čvrsti. Nismo odgovorili na Zvezdinu agresivnu igru i to moramo sutra da popravimo. Moramo da kontrolišemo skok, da probamo da uvedemo Zvezdu u naš ritam i da napravimo brejk u Beogradu", rekao je Milojević, prenele su Vijesti.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

19 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

20 h

Podeli: