Mijatović o postupku Jovića: Ugrožena mu je budućnost u klubu

Predrag Mijatović, čuveni crnogorski fudbaler, bio je gost televizije Prva na kojoj je pričao o aktuelnoj situaciji u Španiji, kao i o slučaju Luke Jovića.

Izvor: PT

Utorak, 24.03.2020.

10:30

Mijatović o postupku Jovića: Ugrožena mu je budućnost u klubu
Photo by Tullio M. Puglia/Getty Images

Nekadašnji fudbaler Real Madrida već 20 godina živi u prestonici Španije i kaže za toliko vremena nikada nije bila ovakva situacija.

Koronavirus je ozbiljno zahvatio Iberijsko poluostrvo i Mijatović ističe da ne zna šta nosi budućnost i kada bi situacija mogla da se smiri.

Na kraju uključenja u program, Mijatović je upitan za Luku Jovića, koji je došao iz Madrida u Beograd, i umesto da bude 14 dana u karantinu, on je taj protokol prekršio.

"Ja bih lično voleo da se o Luki Joviću priča o igraču koji je dao puno golova ove sezone u Realu, ali nažalost to nije tako. Vidim da je aktuelna tema njegovog dolaska u Beograd i kršenja pravila što se tiče izolacije. Ne poznajem situaciju da bih mogao više da kažem. Ali ako je napravio to i prekršio izolaciju mislim da je to ozbiljan problem i da će verovatno imati adekvatne konsekvence. Ne znam sada kako će Real Madrid reagovati".

Nekadašnji fudbaler Partizana ističe da treba čuti obe strane, ali i da bi budućnost Jovića mogla da bude ugrožena u Madridu zbog ovakvog postupka.

"Pre nekoliko dana su objavili, ali to je sada u drugom planu. Objavila se vest da je uradio to što je uradio, međutim sada treba čuti obe strane. Ako je prekršio onda će verovatno imati problema, ne samo sada u Real Madridu, već i u budućnosti njegovoj u Real kao klubu".

Jović je u Real Madrid došao leta 2019. i u dosadašnjem delu sezone nije uspeo da se nametne Zinedinu Zidanu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

28 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: