Zvezdina promotivna akcija pred početak Linglong Superlige

Crvena zvezda je, uoči superligaške premijere protiv Javora, odlučila da obraduje svoje pristalice promotivnom akcijom.

Izvor: B92, zvanièni sajt

Četvrtak, 18.07.2019.

18:03

Zvezdina promotivna akcija pred početak Linglong Superlige
Foto: FK Crvena zvezda

U petak od 13 časova u centru Beograda će biti održana promotivna akcija tokom koje će sve osobe u Zvezdinim bojama, od Hrama Svetog Save do Pobednika na Kalemegdanu, biti nagrađene ulaznicama za meč sa Javorom i zanimljivim poklonoma iz klupskog šopa.

Zvezdaši sa nestrpljenjem odbrojavaju dane do superligaške premijere šampiona Srbije, a lepu uvertiru u meč protiv Javora, zakazan za subotu od 20 časova na stadionu "Rajko Mitić", predstavljaće akcija koja će biti održana u petak u centru Beograda.

Sve osobe koje se zateknu u Zvezdinim obeležjima od 13 časova između Hrama Svetog Save i Pobednika biće nagrađene ulaznicama za subotnji duel, a osim karata, crveno-beli su za zvezdaše pripremili i: Ulaznice za utakmicu Crvene zvezda – Helsinki, majice, kačkete, privezke, olovke, slagalice, portikle.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

14 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: