Ognjen Kuzmić teško povređen u saobraćajnoj nesreći!

Povratnik u redove Crvene zvezde Ognjen Kuzmić povređen je u saobraćajnoj nesreći u Banjaluci, potvrdio je njegov klub.

Izvor: AK

Nedelja, 14.07.2019.

10:25

Ognjen Kuzmić teško povređen u saobraćajnoj nesreći!
Foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

Kako javlja Zvezda, Kuzmić je doživeo teške povrede glave i grudnog koša i zbog delikatnosti povreda u toku je njegovo hitno prebacivanje u Beograd.

Kuzmić je vozio "Porsche" SUV koji se na magistralnom putu Banjaluka-Prijedor u Ramićima sudario sa vozilom marke "BMW". Oba vozila su smrskana.

Kuzmićev automobil se prevrnuo, a osim njega povređen je i prijatelj B.I, s kojim se navodno vraćao sa svadbe.

U drugom automobili su se nalazili 32-godišnji M. M. i 30-godišnji D. J. iz Prijedora koji su zadobili lakše povrede, prenose banjalučki mediji.

Kuzmić je posle nesreće smešten na Univerzitetskom kliničkom centru Republike Srpske u Banjaluci. Portparol Policijske uprave Banjaluka Marija Markanović rekla je da je izvršen uviđaj i da će se preduzeti potrebne mere i radnje sa ciljem utvrđivanja svih okolnosti saobraćajne nesreće.

Kuzmić ima 29 godina, rođen je u Doboju, a u Zvezdu se vratio posle dve sezone u Real Madridu. Prethodno je igrao za Panatinaikos, Golden Stejt Voriorse, Huventud, Unikahu, Čelik i Borac iz Banjaluke.

Sa Voriorsima ima šampionski NBA prsten, sa Realom titulu Evrolige, sa Zvezdom ABA lige i Srbije te nacionalni Kup, koji je osvojio i sa PAO u Grčkoj.

Ima i srebrnu medalju sa Evrobasketa 2017. sa reprezentacijom Srbije.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

132 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: