"Kada Luka i Matija budu raspoloženi za reprezentaciju biće tu"

Selektor fudbalera Srbije Mladen Krstajić otkrio je šta je potrebno da se Luka Milivojević i Matija Nastasić ponovo nađu u reprezentativnom dresu.

Izvor: LN

Ponedeljak, 19.11.2018.

19:00

Foto: Starsport

Krstajić vezistu Kristal Palasa, kao i štopera Šalkea, već neko vreme ne zove u reprezentaciju, a oba fudbalera su izjavila i da ne žele da igraju za istu.

Selektor je ponovio da računa na sve igrače, pa i Luku Milivojevića i Matiju Nastasića koji se nisu našli na poslednjim akcijama.

"Na njima je, kad budu raspoloženi da igraju za reprezentaciju biće tu. Niko nije precrtan", izjavio je Krstajić na konferenciji u Staroj Pazovi.

Srbija u utorak od 20.45 na stadionu Partizana igra poslednji meč Lige nacija C protiv Litvanije u kojem može da potvrdi prvo mesto u grupi i plasman u Ligu B.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

34 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

9 h

Podeli: