Liga B je blizu – važna pobeda Srbije protiv Crne Gore!

Fudbaleri Srbije pobedili su Crnu Goru sa 2:1 petom kolu grupe četiri Lige nacija C.

Izvor: PT

Subota, 17.11.2018.

14:00

Liga B je blizu – važna pobeda Srbije protiv Crne Gore!
Foto: Starsport

Izabranici Mladena Krstajića odigrali su dva različita poluvremena, ali je najvažnije da se nalaze na korak do plasmana u Ligu B i plej-ofa.

Posle pet odigranih utakmica Srbija ima jedanaest bodova, četiri više od Crne Gore i pet od Rumunije, koja ima utakmicu manje.

Ukoliko Rumuni ne pobede Litvaniju u meču koji se igra od 20.45, Srbija će i teoretski obezbediti plasman u viši rang i plej-of.

Golove za Srbiju postigli su Ljajić u tridesetom i Mitrović dva minuta kasnije, dok je za Crnu Goru precizan u 70. minutu bio Mugoša.
Пласман обезедио Sofascore резултати уживо
Srbija na kraju može da bude veoma zadovoljna zbog pobede jer je Crna Gora bila bolji protivnik u drugom periodu igre.

Crnoj Gori je u drugom poluvremenu poništen i gol. Na usporenom snimku utisak je da Mugoša nije bio u ofsajdu i da su protivnici Srbije oštećeni. Ova situacija se desila pre prvog gola ekipe trenera Tumbakovića.

Srbija naredni meč igra u utorak protiv Litvanije i ukoliko ovu selekciju Rumunija savlada večeras, "Orlovima" će biti potrebna sva tri boda protiv Litvanaca.

Uživo prenos meča mogli ste da pratite i uz naš B92 LIVE BLOG.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

479 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: