Lola Smiljanić treći put u dresu Partizana

MIlan Lola Smiljanić i po treći put zaigraće u dresu Partizana, s kojim je potpisao dvogodišnji ugovor.

Izvor:

Petak, 20.07.2018.

17:23

Lola Smiljanić treći put u dresu Partizana
StarSport

Tridesetjednogodišnji vezista u Humsku se vraća kako bi odmenio Marka Jevtovića, koji je pre nekoliko dana pojačao Konjaspor.

Smiljanić je ponikao među crno-belima, za prvi tim debitovao je 2005. godine, da bi dve sezone kasnije otišao u Espanjol za tri miliona evra.

Za tim iz Barselone sakupio je nešto više od pedeset nastupa, dok je zadnju godinu ugovora proveo na pozajmicama u Sportingu iz Hihona, odnosno upravo Partizanu.

Potom je za dve sezone sakupio samo četiri nastupa za turski Genčlerbiligi, a igrao je još i za Makabi Netanju, australijski Petr Glori, odakle se još jednom vraća u Izreael i prošle sezone upisuje 29 nastupa i jedan pogodak za Hapoel Aškelon.

Trener vicešampiona Srbije Miroslav Đukić veoma dobro poznaje Smiljanića, pošto ga je trenirao najpre u mladoj reprezentaciji, zatim i u Partizanu, da bi ga na kraju pozvao i u nacionalni tim.

Prošao je sve reprezentativne kategorije, a za A tim upisao je šest nastupa i jedan pogodak.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

217 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: