Brajant obelodanio o čemu je razgovarao sa Novakom

Bivši košarkaš LA Lejkersa Kobi Brajant priznao je da voli da gleda i najbolje svetske tenisere, Novaka Đokovića i Rafaela Nadala.

Izvor: Z.K.

Petak, 30.08.2019.

20:36

Brajant obelodanio o čemu je razgovarao sa Novakom
Photo by Elsa/Getty Images

Brajant koji je u četvrtak došao da gleda mečeve Naomi Osake i Kori Gof kaže da mu se posebno dopada strast koju Nadal unosi u igru.

"Rafa igra sa emocijama. Možete videti igru na njegovom licu. I ono što posebno volim je taj intenzitet u igraču. Pokušao sam da kopiram njegov topspin nekoliko puta, ali nije mi išlo", kaže Brajant.

Slavni košarkaš kaže i da je posednjih godina imao prilike da razgovara sa Novakom Đokovićem o mnogim stvarima.

"Jedna od stvari o kojima sam pričao sa Novakom je o tome da budete svesni šta funkcioniše u igri i kako da se koncentrišete na svoje kvalitete i najbolje stvari. Nikada nećete biti igrač koji ste bili, ali možete biti drugačija verzija tog igrača ili da budete čak i bolji", poručio je Brajant.

On je u petak takođe bio na meču između Rodžera Federera i Dana Evansa.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

14 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: