Nova vest
Tenis

Sreda, 04.03.2015.

19:03

DK: Karte za Hrvate od četvrtka

Ulaznice za meč Dejvis kupa između Srbije i Hrvatske mogu se kupiti od četvrtka od osam sati na blagajni Hale sportova u Kraljevu po ceni od 5.000 dinara.

Izvor:

Autor:

Default images
StarSport

Jedna osoba moze kupiti najviše dva kompleta, odnosno dve pojedinačne ulaznice.

Kako je saopšteno je iz Teniskog saveza Srbije, spomenuta cena je za komplet za sva tri takmičarska dana, a cena pojedinačnih ulaznica za prvi dan je 1.900 dinara, za drugi 1.200 dinara i za treći 1.900 dinara.

Prethodno je najavljeno da će biti pušteno još preostalih 190 kompleta karata za predstojeći susret dva nacionalna tima.

Meč prvog kola Svetske grupe Dejvis kupa između Srbije i Hrvatske igra se u Kraljevu od 6. do 8. marta, za koji vlada ogromno interesovanje, čemu u prilog ide i prvi otvoreni trening – kome je prisustvovalo nekoliko hiljada navijača.

U međuvremenu, Teniski savez Srbije saopštio je da je skandalom oko ulaznica za predstojeći duel sa Hrvatskom "bačena senka na nadljudsko angažovanje" organizatora.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

7 Komentari

Podeli:

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu