Dnevnik: Poslednje javljanje iz Sočija

Tokom trajanja Igara u Sočiju za B92 dnevnike su pisali pres ataše olimpijskog tima Srbije Marija Milovanović, skijaš Marko Vukićević i snouborderka Nina Micić.

Izvor: B92

Ponedeljak, 24.02.2014.

21:32

Default images

Zimske olimpijske igre u Sočiju zatvorene su u nedelju, a iz Rusije se sa poslednjim utiscima javlja Marija Milovanović.

XXII Zimske olimpijske igre u Sočiju svečano su zatvorene. Bilo je ovo napornih i uzbudljivih 17 dana i sada je vreme da se sumiraju utisci.

Mislim da se svi mi koji smo boravili u Sočiju slažemo da su organizatori odradili odličan posao i postavili standarde koje je teško nadmašiti. Sva borilišta su bila fenomenalna i zaista je sjajno iskustvo biti deo ovakvog sportskog takmičenja.

Olimpijski tim Srbije je poslednjeg dana takmičenja proslavio i 104. rođendan Olimpijskog komiteta Srbije, a poseban gost bio je premijer Srbije Ivica Dačić, koji je zajedno sa olimpijscima obeležio taj dan.

Opširnije pročitajte u našoj rubrici 'Dnevnik'.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Komandant se oglasio: Spremamo se za rat

Francuska mornarica se priprema za potencijalne vojne operacije usred sve većeg rizika od oružanog sukoba, rekao je komandant francuske borbene grupe nosača admiral Žak Malar.

14:21

11.4.2024.

1 d

Podeli: