"Kad su Hrvati završili slavlje, rekao mi je: iscrpljen sam"

Trener Intera Lučano Spaleti rekao je da mu Ivan Perišić nije rekao da li ide iz kluba ili ostaje u njemu nakon uspešnog Svetskog prvenstva u Rusiji.

Izvor: B92

Subota, 21.07.2018.

18:30

Getty images

Perišić je sa reprezentacijom Hrvatske došao do drugog mesta na Mundijalu, u finalu je postigao lep gol za 1:1, pa mu je i cena na 'letnjoj pijaci' skočila, uprkos porazu Hrvata 2:4 od Francuske.

Prošle godine je bio na meti Mančester junajteda i tek sad se očekuje da veći klubovi poput Junajteda 'zagrizu'.

"Poslednjih dana sam pričao sa Perišićem kada su završili slavlje, rekao mi je da je menatalno i fizički iscrpljen. Mora da se oporavi, ali mi nije rekao ništa što se tiče njegove želje da ostane u Milanu", rekao je Spaleti, prenose britanski mediji.

Ukoliko posle odmora i bude izrazio želju da ide, Inter ga se neće odreći za manje od 70 miliona evra. Perišić je prošle sezone upisao 11 golova i isto toliko asistencija za 'neroazure'.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

16 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

20 h

Podeli: