Ekskluzivno – Krstajić za B92: Biće i novajlija u timu za SP

Selektor fudbalske reprezentacije u intervju za B92 kaže da spisak igrača koji putuju u Rusiju, a koji se pojavio u medijima, nije njegov.

Izvor: B92

Ponedeljak, 21.05.2018.

08:05

Ekskluzivno – Krstajić za B92: Biće i novajlija u timu za SP
Foto: StarSport

Otkriva da na takmičenje putuju i oni koji su izneli kvalifikacije ali i oni od kojih se očekuje da budu budućnost srpskog fudbala.

Krstajić u "Direktno sa Filipom" otkriva i u kakvom je odnosu sa smenjenim kapitenom Branislavom Ivanovićem, kako će izgledati pripreme u Austriji i kog fudbalskog stručnjaka zove za savet.

Selektor je u ispovesti Filipu Čukanoviću otkrio i kako je malo falilo da zaigra za Crvenu zvezdu, ko ga je iz kafića u kojem je radio doveo u Partizan, da li novi kapiten Aleksandar Kolarov peva bolje od njega i kako mu je pevač Mile Kitić umalo došao glave.

Opširnije u videu:

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

146 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: