Novak na Seni: Oduševljen sam, ali pre gledanja Jokića, moram dobro da se naspavam FOTO

Tradicija se nastavlja, šampion Rolan Garosa dan posle finala, imao je fotografisanje na Seni.

Izvor: B92

Ponedeljak, 12.06.2023.

13:13

Novak na Seni: Oduševljen sam, ali pre gledanja Jokića, moram dobro da se naspavam FOTO
Foto: Profimedia

Tako je bilo i ove godine - Novak Đoković sa šampionskim peharom u rukama, pozirao je fotoreporterima, uz nezaobilazni Ajfelov toranj u pozadini.

Novak je strpljivo sačekao da svi završe sa fotografisanjem, a onda je imao i kraći razgovor sa novinarima.

Naravno, delio je i autograme prisutnim navijačima.

"Veoma sam ponosan, umoran sam, biće mi potrebno vremena da se odmorim. Neverovatne dve nedelje. Cela sezona u stvari. Prva dva gend slema osvojena. Tačno ono što sam želeo od početka godine. Da pokušam da osvojim što je više moguće grend slemova. Prva dva su moja, nije moglo bolje", kaže Novak.
Dodao je i ovo:

"Oduševljen sam i ponosam sam što sam ispisao istoriju sporta koji zaista volim. I što sam mogao to da podelim sa prijateljima, porodicom, timom. Veliko i veoma teško putovanje, svaki meč je bio vrlo izazovan, ali izdržali smo. Rolan Garos je za mene uvek bio najteži od četiri grend slema. Zato je još slađe. Istorija na stolu, na onakvom meču, sa svim tim ljudima na tribinama... Veoma jedinstven, specifičan osećaj, poseban. Kada sam pao na teren osećao sam ogromno olakšanje, preplavile su me divne emocije".

Na pitanje da li će naredne noći gledati Nikolu Jokića u meču sa Majamijem, rekao je:

"Moram da se naspavam prvo, ali potrudiću se".
Foto: Profimedia

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

20 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: